Huhtikuun touhut

Toivottavasti kaikki viettivät hauskan vapun. Huhtikuu on ollutta ja mennyttä. Kuukauteen mahtui osinkoja ja pari ostosta, joista kirjoittelen tuossa alempana.

 

Osingot:

Coca Cola Company19,64USD
Realty Income Corp8,99USD
Illinois Tool Works Inc19,38USD
Telus Corporation 46,29CAD
Bank of Nova Scotia24,10CAD
Valmet Oyj134,10EUR
UPM Kymmene Oyj19,37EUR

Osingot ovat suomalaisten osakkeiden osalta netto-osinkoja, eli niistä on vähennetty verot. Ulkomaisten osakkeiden osalta summista on vähennetty 15% ennakonpidätys.

Summat ilmoitan siinä tahdissa kuin ne ilmaantuvat tililleni. Ulkomaisten osinkojen suhteen voi mennä muutama päivä, ennen kuin ne näkyvät tililläni (ainakin Nordnetin tapauksessa).


Ostot ja myynnit

Huhtikuussa tein päätöksiä sen suhteen, että miten toimin osakeanneista ostamieni osakkeiden, eli Kreaten ja Orthexin kanssa. Päädyin ratkaisuun jossa ostin molempia osakkeita hieman lisää. Orthexia ostin 68 kpl a 9,20 eur. Kreatea ostin 65 kpl a 11,30 eur.

Päädyin ostolinjalle, koska kyseisten osakkeiden myyminen tuntui omistamillani summilla lähes yhdentekevältä. Nyt molempien osakkeiden arvo on salkussani hieman yli 1000 euroa, eli ei noilla kyllä ”kuuhun mennä”, mutta alku se on pienikin alku. Tulevaisuus näyttää, oliko päätökseni hyvä vai huono, mutta turha sitä on jo etukäteen jännittää.

Pitäkää toisistanne huolta.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *