Viikon 26 touhut

 

Pyrin välttämään viimeiseen saakka ”äkkinäisiä spekulatiivisia osakeostoja”. koska kokemus on osoittanut, että yleensä ne menevät enemmän tai vähemmän mönkään. Viikolla tuli kuitenkin tehtyä kyseinen siirto ja ostin hieman lisää Abbvien osakkeita. Abbvie sai markkinoilta viikolla kunnolla kyytiä julkaistuaan tiedon yrityskaupoista. Ilmoitus aiheutti sen, että osakekurssi oli 16 % alamäessä. Niinhän siinä kävi että pieneen ihmiseen iski ahneus ja tuli hankittua 25 osaketta.

Jos entiset merkit pitävät paikkaansa niin tästä(kään) kaupasta ei hyvä heilu, mutta tulipahan ainakin yritettyä 🙂 Normaalisti vannon sen nimeen, että ensin tehdään sijoitussuunnitelma ja sitten se toteutetaan (ilman tällaisia ylimääräisiä mutkia / lottoamisia).

 

Ostettu:

25 kpl a 67,62 USD AbbVie

Osingot:

Ei osinkoja

Osingot ovat suomalaisten osakkeiden osalta netto-osinkoja, eli niistä on vähennetty verot. Ulkomaisten osakkeiden osalta summista on vähennetty 15% ennakonpidätys.

Summat ilmoitan siinä tahdissa kuin ne ilmaantuvat tililleni. Ulkomaisten osinkojen suhteen voi mennä muutama päivä, ennen kuin ne näkyvät tililläni (ainakin Nordnetin tapauksessa).

Muuta

Uutisoinnin perusteella neuvottelúissa Yhdysvaltojen ja Kiinan välillä on edistytty. Toivon mukaan asian suhteen päästään yhteisymmärrykseen ja markkinoille saataisiin sitä kautta vakautta.


Viikon musiikki

Huomenna on jo heinäkuu, kesä on siis parhaimmillaan,

Joe Satriani – Summer Song

Pitäkää toisistanne huolta.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *