Viikon 24 touhut


 

Kovin oli taas kesäisen rauhallinen viikko. Ostoja ei viikolle sattunut ja osinkoja tippui tilille kahden osakkeen tiimoilta.

Ostettu:

Ei ostoja

Osingot:

Target19,04USD
Johnson & Johnson8,06USD

Osingot ovat suomalaisten osakkeiden osalta netto-osinkoja, eli niistä on vähennetty verot. Ulkomaisten osakkeiden osalta summista on vähennetty 15% ennakonpidätys.

Summat ilmoitan siinä tahdissa kuin ne ilmaantuvat tililleni. Ulkomaisten osinkojen suhteen voi mennä muutama päivä, ennen kuin ne näkyvät tililläni (ainakin Nordnetin tapauksessa).

Muuta

Jännitteet Yhdysvaltojen ja Iranin välillä kiristyvät edelleen. Viikolla hyökättiin pariin alukseen ja asian tiimoilta käydään kiivasta juupas eipäs väittelyä. Olipahan hyökkääjä kuka tahansa toivon, että jos tilanne toistuu, niin hyökkääjät saadaan kiinni itse teosta.

Viikolla silmiini sattui iltapäivälehdissä parikin juttua firettämisestä ja taloudellisen riippumattomuuden tavoittelusta. Nuoripari on uransa alussa ja Laura on ikäisekseen todella kovassa vauhdissa. Toivotan molemmille tahoille suotuisia ”sijoituskelejä” myös tulevaisuudessa. Unelmia pitää olla, ilman niitä täällä maailmassa vain ajelehtii ilman päämäärää.


Viikon musiikki

Aasinsiltana unelmiin:

Leevi and The Leavings – Unelmia ja toimistohommia

Pitäkää toisistanne huolta.Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *