Viikon 22 touhut


 

Viikon aikana osinkoa maksoi yksi kanadalaisista osakkeistani. Ostoja ei viikolle mahtunut, eikä niitä ole ainakaan pariin viikkoon tulossa jatkossakaan.

Viikko meni pörsseissä mollivoittoisesti. Syynä Donaldin idea alkaa rankaisemaan Meksikoa kuukausittain nousevilla tulleilla. Välillä mietin että ymmärtääköhän kyseinen ihminen välillä itsekkään millaisia vaikutuksia näillä hänen toimillaan on. Uskon ja toivon että hän tekee kuitenkin näitä peliliikkeitään vilpittömällä mielellä, eikä omaa etuaan tavoitellen.

Ostettu:

Ei ostoja

Osingot:

Royal Bank of Canada17,34CAD

Osingot ovat suomalaisten osakkeiden osalta netto-osinkoja, eli niistä on vähennetty verot. Ulkomaisten osakkeiden osalta summista on vähennetty 15% ennakonpidätys.

Summat ilmoitan siinä tahdissa kuin ne ilmaantuvat tililleni. Ulkomaisten osinkojen suhteen voi mennä muutama päivä, ennen kuin ne näkyvät tililläni (ainakin Nordnetin tapauksessa).

Muuta

Vuosi etenee kyllä aivan tolkuttoman nopeasti, nyt on jo kesäkuu. Seuraan mielenkiinnolla miten pörssivuosi etenee. Tällä hetkellä erilaiset epävarmuustekijät painavat kursseja, joten saas nähdä miten kurssit reagoivat jos/kun niihin saadaan ratkaisu?Viikon musiikki

Kesäkuun kunniaksi

The Lovin’ Spoonful – Summer In The City (1966)

Pitäkää toisistanne huolta.Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *