Viikon 17 touhut

 

Viikkoon mahtui yksi ostos ja pari osinkoa. Suurin osa omistamistani suomalaisista osakkeista on maksanut jo osinkonsa, mutta vielä siellä on pari tulemattakin, Jenkki ja kanadalaiset osakkeethan maksavat totutusti osinkoja pääsääntöisesti neljä kertaa vuodessa.

 

 

Ostettu:

100 kpl Sampo a 41,13 EUR

Osingot:

Aktia47,80EUR
Cisco Systems8,93USD

Osingot ovat suomalaisten osakkeiden osalta netto-osinkoja, eli niistä on vähennetty verot. Ulkomaisten osakkeiden osalta summista on vähennetty 15% ennakonpidätys.

Summat ilmoitan siinä tahdissa kuin ne ilmaantuvat tililleni. Ulkomaisten osinkojen suhteen voi mennä muutama päivä, ennen kuin ne näkyvät tililläni (ainakin Nordnetin tapauksessa).

Muuta

Nokia otti viikolla selkäänsä julkaistuaan toiveita heikomman osavuosikatsauksen. itse omistan 500 kpl kyseisen firman osakkeita, joten toivon että ongelmat ovat väliaikaisia.

Eduskuntavaaleista on selvitty, nyt jatketaan eurovaalien tunnelmissa. Parhaat/pahimmat esimerkit edustajista ovat niitä, jotka on jo valittu eduskuntaan, mutta asettuvat ehdolle myös eurovaaleihin. Vieläkin törkeämmät edustajat ovat valittuna eduskuntaan, asettuvat ehdolle eurovaaleihin, mutta ”unohtavat” mainita siitä, että eivät lähde Europarlamenttiin, vaikka tulisivat valituiksi. Henkilökohtaisesti olen suorastaan järkyttynyt kyseisestä ilmiöstä ja jos minulla olisi tässä maailmassa valta, niin näiden henkilöiden kohdalla pitäisi vaalimainoksissa lukea maininta ”en lähde vaikka valittaisiin”.Viikon musiikki


Nyt kun innolla valitsemme edustajia erinäköisiin (hyväveli)kerhoihin, niin viikolla juolahti mieleeni, että ”kakarana” itsekin tuli liityttyä mustanaamio-kerhoon. Sinne liityttiin muistaakseni ryhmänä ja todisteeksi siitä posti kantoi jonkinlaisen merkin/todistuksen uroteosta

Kari Peitsamo – Mustanaamio

Pitäkää toisistanne huolta.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *