Viikon 15 touhut

 

Tuumailin aikani Telenorin tempausta ja päätin reagoida asiaan siten, että möin omistamani DNA:n osakkeet (100 kpl) ja siitä + alkuvuoden rahaston myynnistä aiheutuvaa myyntivoittoa kompensoimaan möin myös Nordean ja Sampon osakkeita. Lopputulema jää vieläkin plussalle, mutta jos en ihan väärin ole laskenut, niin minulla on vuodelta 2018 tulossa hieman myyntitappiota. Silloin mahdollinen myyntivoiton euromääräinen summa jää jo niin pieneksi, että en jaksa jäädä sitä suremaan. Nordean ja Sampon osakkeita ostan jossain välissä varmasti takaisin salkkuuni.

Sinällään harmi että jouduin tekemään nämä liikkeet. Tämän vuoden tiimoilta en ollut suunnitelmassani niitä vielä tekemässä, mutta olen päättänyt että suhteellisen nopea päätös on parempi kuin se, että jäät ”jappasemaan” asioiden suhteen. Päätös on päätös, tuleva näyttää oliko päätös fiksu vai ei.

 

 

Myyty:

100 kpl DNA Oyj a 21,26 EUR

500 kpl Nordea Bank Oyj a 7,28 EUR

75 kpl Sampo a 39,58 EUR

Osingot:

Nordea Bank Oyj257,02EUR
DNA Oy81,95EUR
Illinois Tool Works In8,50USD

Osingot ovat suomalaisten osakkeiden osalta netto-osinkoja, eli niistä on vähennetty verot. Ulkomaisten osakkeiden osalta summista on vähennetty 15% ennakonpidätys.

Summat ilmoitan siinä tahdissa kuin ne ilmaantuvat tililleni. Ulkomaisten osinkojen suhteen voi mennä muutama päivä, ennen kuin ne näkyvät tililläni (ainakin Nordnetin tapauksessa).

Muuta

Ilta jännitetään miten vaaleissa käy. Tuleeko jytkyjä ja jos tulee niin kenelle. Huomenna olaan asian suhteen viisaampia.Viikon musiikki

Pasila, vaalien kunniaksi porilaisten marssi.

Porilaisten marssi

Pitäkää toisistanne huolta.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *