Viikon 13 touhut

 

Maaliskuu päättyi seesteisissä tunnelmissä. Ainoa tavallisesta poikkeava tapahtuma oli, että pääsin tarkastamaan veroehdotukseni ja lisäilemään siihen erilaisia vähennnyksiä.

Ylivoimaisesti suurin vähennyskohde oli toki kodin ja työpaikan väliset matkakustannukset, mutta mahtui sekaan myös työhuonevähennystä, nettiliittymää ja uutta tietokonettakin.  Nähtäväksi jää kuinka verottaja suhtautuu ehdotuksiini.

 

 

Ostot:

Ei ostoja

Osingot:

Qualcomm 10,54 USD

Muuta

Ensi viikolla alkava huhtikuu on allekirjoittaneelle ylivoimaisesti paras osinkokuukausi, joten heti ensimmäisenä viikkona on tiedossa useampi osinko.

Nordean osinkohan irtosi tällä viikolla, ja kuten markkinat jo alustavasti ennustivatkin, laski osakkeen arvo parin viimeisen päivän aikana voimakkaammin kuin pelkkä osinkojen irtoaminen selittäisi. Olen päättänyt olla reagoimatta asiaan, eli vaikka osakkeen arvo onkin houkutteleva niin pidän asemani, eli tiedossa ei ole ostoja eikä myyntejä. Vaikka olenkin perusluottavainen osakkeen suhteen, vaativat uudet ostot jo vaihteeksi selviä merkkejä siitä että on siirrytty positiiviselle kasvu-uralle.


Viikon musiikki

Ensi viikolla ollaan kalenterinkin mukaan jo selkeästi kevään puolella:

Pariisin Kevät – Kevät

Pitäkää toisistanne huolta.Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *