Tammikuun touhut

Sinne meni vuosi 2021. Koen pakottavaa tarvetta toiveelle siitä, että vuosi 2022 olisi koronan suhteen jo vuosi jolloin voidaan nostaa malja ”nyt se paska ohi on” merkeissä. Toki tämä sitkeä pirulainen varmaankin pyörii pitkin tätä avaruudessa seilaavaa kivenmurikkaa myös jatkossa, joten onkohan jatkossa käytössä myös jaottelu ennen/jälkeen koronan? Paree toivoa, että ei…

Sijoitusrintamalla mennä öllöteltiin, mitään ei tehty ja markkinoiden myllerrystä seurattiin vain passiivisesti sivusta. Tammikuussahan alkoi ns. tapahtumaan, eli melkosia pudotuksia nähtiin. Tämän myllerryksen tiimoilta minulta hävisi myös Valmetilta se tenbagger titteli, mutta eipä jäädä sitä suremaan, eteenpäin sano mummo lumessa.

 

Osingot:

PepsiCo18,28USD
Realty Income Corp9,43USD
Illinois Tool Works Inc20,74USD
W.P. Carey Inc31,39USD
Telus Corporation 48,70CAD
Bank of Nova Scotia26,78CAD

Muuta

Se sivustoni päivittämistä haitannut bugi hävisi. Se oli jotenkin liitoksissa lisäosaan, joka joko oppi olemaan tai sitten sivusto muisti, että eihän tässä olekaan mitään hätää. Otin sen lisäosan pois päältä ja sitten yksi kaunis päivä, kun kokeilin sitä uudestaan, niin kaikki toimi taas ”business as usual”. Ehdin jo masentumaan pahanpäiväisesti, kun etsin vaivaan keskustelupalstoilta lääkettä ja ehdotettuna rohtona näytti olevan pahemmanlaatuinen nörtteily. Not my piece of cake, en syö. Onneksi vaiva helpotti ja valtakunnassa on taas kaikki hyvin.

Pitäkää toisistanne huolta.

 

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *