Syyskuun touhut


Syyskuu alkaa vetelemään viimeisiään. Osinkoja tippui pitkin kuukautta ja pari kauppaakin tuli tehtyä. Ensimmäinen kaupoista oli Wärtsilä, jossa näytin taas kynteni ja ostin osakkeita suurinpiirtein huonoimpaan mahdolliseen hetkeen, eli tulosvaroitus tuli muistaakseni ostosta seuraavana päivänä. Siinä nähtiin taas meikäläisen kyky ajoittaa kauppojaan 🙂

Toisena ostoksena lisäsin salkkuuni W.P.Carey Inc osaketta. Tämän ostoksen perustelin itselleni sillä että se tuottaa jatkossa mukavaa osinkotuloa. Molemmat näistä ostoksistani ovat lähtökohtaisesti osta ja unohda tyyppisiä hankintoja, eli lyhyellä aikavälillä hintojen vaihtelu ei aiheuta hengenahdistusta.

 

Ostettu:

Wärtsilä Oyj 100 kpl a 11,625 EUR

W.P. Carey Inc 20 kpl a 90,05 USD

Osingot:

PepsiCo Inc8,12USD
Johnson & Johnson8,08USD
Qualcomm Inc10,54USD
Realty Income Corp4,81USD
Target Corporation19,64USD
T. Rowe Price Groupc Inc.12,92USD
Canadian Utilities Limited21,56CAD
Enbridge Inc21,96CAD
Fortis Inc14,92CAD
Wärtsilä 17,88EUR

Osingot ovat suomalaisten osakkeiden osalta netto-osinkoja, eli niistä on vähennetty verot. Ulkomaisten osakkeiden osalta summista on vähennetty 15% ennakonpidätys.

Summat ilmoitan siinä tahdissa kuin ne ilmaantuvat tililleni. Ulkomaisten osinkojen suhteen voi mennä muutama päivä, ennen kuin ne näkyvät tililläni (ainakin Nordnetin tapauksessa).


Kuukauden musiikki

Syyskuun kunniaksi:

Earth, Wind & Fire – September (Official Music Video)

Pitäkää toisistanne huolta.Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *