Marraskuun touhut

Marraskuu on ohi ja vähitellen aletaan valmistautumaan jouluun. Tämä kaamos ei kyllä sovi allekirjoittaneelle yhtään, mutta iloa tuo tietoisuus siitä, että noin kuukauden päästä alkaa päivä taas vähitellen pitenemään. Nämä ”klo 15 jo pimeetä” päivät ovat kyllä minulle täyttä myrkkyä. Pimeydestä arkkuun tipahteli kuitenkin onneksi myös osinkoja:

AbbVie Inc62,90USD
Royal Bank of Canada 22,95CAD
Procter & Gamble Company11,99USD
Metso Outotec56,88EUR

Osingot ovat suomalaisten osakkeiden osalta netto-osinkoja, eli niistä on vähennetty verot. Ulkomaisten osakkeiden osalta summista on vähennetty 15% ennakonpidätys.

Ostot ja myynnit


Pitkästä aikaa katse kääntyi ostoihin ja Nordnetin Black Fridayn innoittamana ostin 15 kpl Targetin osakkeita a 130,52 USD. Loppuvuosi onkin sitten taas hiljaisempaa, mutta ensi vuonna taas uudella innolla.

Euriborit näyttävät vähitellen kääntyvän laskuun ja muutenkin tuntuu, että ihan kuin fiilikset olisivat kääntymässä positiivisiksi. Toivossa on hyvä elää ja toivottavasti mr Murphy ei iske salakalavasti, mutta jos iskee, niin sitä on turha surra jo valmiiksi. Toivotan kaikille hyvää joulua ja onnellista uutta vuotta!

Pitäkää toisistanne huolta

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *