Loman aikana tapahtunut

Elokuu meni lomaillessa. Ostoksia ei tullut ja osinkoja tipahteli tilille tasaiseen tahtiin. Yhdessä välissä näytti että jenkkien ja kiinalaisten välinen kiistely eskaloituu siihen pisteeseen, että osakemarkkinoilla päästään oikein kunnon pulkkamäkeen, mutta kovin jäi mäki lyhyeksi.

Syyskuun osalle taitaa jäädä pienimuotoinen sijoituslainan lyhentäminen ja maksimissaan yksi ostos. Lomani aikana päätin, että tämänkaltaisia päivityksiä teen jatkossa kuukausitasolla. Kuukaudessa ehtii (yleensä) tapahtumaan niin ostos kuin myös osinkopuolella. Viikkotasolla ei pääse juurikaan kertomaan muuta kuin, että hiljaista on ollut ja hiljaista tulee olemaan myös jatkossa…

 

Ostettu:

Ei ostoksia

Osingot:

Nokia Oyj18,62EUR
Abbvie Inc50,02USD
Procter & Gamble Company 9,51USD
Omega Heathcare Investors Inc 22,44USD
Realty Income Corp 4,81USD
Royal Bank of Canada 17,34CAD

Osingot ovat suomalaisten osakkeiden osalta netto-osinkoja, eli niistä on vähennetty verot. Ulkomaisten osakkeiden osalta summista on vähennetty 15% ennakonpidätys.

Summat ilmoitan siinä tahdissa kuin ne ilmaantuvat tililleni. Ulkomaisten osinkojen suhteen voi mennä muutama päivä, ennen kuin ne näkyvät tililläni (ainakin Nordnetin tapauksessa).


Kuukauden musiikki

Kuukauden musiikkiin pitää laittaa klassikko:

Black Sabbath – Paranoid

Pitäkää toisistanne huolta.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *