Lokakuun touhut

Lokakuu on takana. Sijoitusrintamalla pidettiin hiljaiseloa ja sama meno jatkunee koko loppuvuoden. Nordean viimein maksama osinko toki lämmitti mieltä, vaikka summa nyt ei omistusmäärilläni olekaan kummoinen.

Osingot:

Coca Cola Company19,64USD
Realty Income Corp9,03USD
Illinois Tool Works Inc20,74USD
Telus Corporation 47,03CAD
Bank of Nova Scotia26,78CAD
Nordea53,64EUR

Osingot ovat suomalaisten osakkeiden osalta netto-osinkoja, eli niistä on vähennetty verot. Ulkomaisten osakkeiden osalta summista on vähennetty 15% ennakonpidätys.

Summat ilmoitan siinä tahdissa kuin ne ilmaantuvat tililleni. Ulkomaisten osinkojen suhteen voi mennä muutama päivä, ennen kuin ne näkyvät tililläni (ainakin Nordnetin tapauksessa).

Ostot ja myynnit

Ei ostoja eikä myyntejä. Pikkuisen pukkaa sijoitusrintamalla uskon puute. Pikku niiauksesta on toivuttu ja matka on jatkunut taas ylämäkeen, mutta voiko tämä jatkua näin? Ennemmin tai myöhemmin keskuspankkien lompakot menevät kiinni ja inflaatiokin näyttää jylläävän. Tuhon ennustajat maalailevat horisonttiin jo stagnaation mahdollisuutta. Vanha totuus lienee kuitenkin, että osakemarkkinat jylläävät pitkässä juoksussa, mutta toistaiseksi istun sitkeästi käsieni päällä.

Pitäkää toisistanne huolta.

2 thoughts on “Lokakuun touhut

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *