Joulukuun touhut

Hyvää alkanutta vuotta! Joulukuu ja sitä kautta koko vuosi 2021 on sitten takana. Sijoitusmielessä todella hyvä vuosi, mutta muuten aivan hanurista (koska korona). Toivotaan että vuosi 2022 jää historiankirjoihin sen takia, että kyseinen tauti taantuu sen verran, että sen takia ei tarvitse koko yhteiskuntaa toistuvasti sulkea/avata.

Osinkojen suhteen mentiin jo tutuksi tulleella tahdilla, eli niitä putoili tililleni pitkin kuukautta. Kauppojen suhteen palattiin takaisin hiljaiseloon, eli ostoja tahi myyntejä ei kuukauden aikana ollut lainkaan.

Osingot

T. Rowe Price Group Inc.18,36USD
Target Corporation26,78USD
Qualcomm Inc.11,56USD
Realty Income Corp9,41USD
Consolidated Edison, Inc13,18USD
Johnson & Johnson27,03USD
Kraft & Heinz Company34,00USD
Enbridge Inc.53,23CAD
Canadian Utilities Limited22,43CAD
Fortis Inc.31,83CAD

Muuta

Vuosi 2022 aloitetaan ihmetellen, eli mitään suuria peliliikkeitä ei tässä vaiheessa jaksa sijoitusten suhteen tehdä. Pitää katsoa alkuvuodesta miltä tilanne näyttää, eli jatketaanko edelleen nousu-uralla, vai alkaako vähitellen alamäki.

Täällä blogipuolella pitänee kaivaa itsestään sisäinen nörtti ja tutkia mikä tässä sivustossa tökkii. Sivusto ilmoittaa kriittistä virhettä ja säikähdin jo, että enkö pääse ollenkaan kirjoittamaan tätä kuukausiraporttia. Pääsin kuitenkin mutkan kautta tänne kirjoitushommiin, eli onnekseni ongelma ei ollut akuutti. Pitää se ongelma kuitenkin jotenkin ratkaista, mutta ongelmana on, että minä en puhu nörttiä… ei ole ihmisen elämä helppoa ei…

Pitäkää toisistanne huolta.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *