Helmikuun touhut

Helmikuu on sitten lusittu. Sinällään normikuukausi, mitä nyt Venäjä hyökkäsi Ukrainaan ja suuri sotajohtaja Putin lymyilee jossain bunkkerissaan, samalla kun lukemattomat ihmishenget uhrataan sodassa, jossa Venäjä tulee ajamaan varsinkin taloudellisesti suoraan seinään. Sodan johdosta monen omistamani suomalaisen yrityksen (esim. Fortum Oyj ja Metso Outotec Oyj) kurssit ovat laskeneet voimakkaasti. Toisaalta omistamieni yhdysvaltalaisten ja kanadalaisten osakkeiden euromääräinen arvo on ollut nousussa (varmaan osaltaan myös euron heikentymisen johdosta, hankala sanoa, koska en ole ehtinyt asiaan sen kummemmin perehtymään), joten kokonaisuutena ollaan aika lailla ”plusmiinusnolla” tilanteessa. Tämän enempää en jaksa tätä sota-asiaa tässä käsitellä, eiköhän oma mielipiteeni sodasta tullut jo edellisessä postauksessani selväksi.

Oli sotaa tai ei, niin osinkoja tippui tilille seuraavasti.

AbbVie Inc89,89USD
Realty Income Corp9,43USD
Procter & Gamble Company11,09USD
Royal Bank of Canada20,40CAD
Emera Inc.19,71CAD

Osingot ovat suomalaisten osakkeiden osalta netto-osinkoja, eli niistä on vähennetty verot. Ulkomaisten osakkeiden osalta summista on vähennetty 15% ennakonpidätys.

Summat ilmoitan siinä tahdissa kuin ne ilmaantuvat tililleni. Ulkomaisten osinkojen suhteen voi mennä muutama päivä, ennen kuin ne näkyvät tililläni (ainakin Nordnetin tapauksessa).

Ostot ja myynnit


Ei ostoja eikä myyntejä.

Pitäkää toisistanne huolta

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *